“3 koyunu güdemeyecek adamsın”

“3 koyunu güdemeyecek adamsın” “3 koyunu güdemeyecek adamsın”
A- A+
Reklam

AK Parti İl Başkanı S.G.’in Müfettiş Raporlarına dayanarak “Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti geldi” başlığı atında kendisine yönelik iddialara Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan sert ifadelerle yanıt geldi.

Hakkında AK Partililer tarafından yapılan 97 konudan şikayet sonrası Bolu Belediyesi’ne defalarca Müfettiş geldiğini belirten Özcan; “Müfettiş raporu her nedense bana gelmeden önce onlara gittiyse açıklama yapıyor “Hesap Vakti Geldi” diye. Peki detayına neden girmiyor? Öncelikle şunu söyleyeyim benim şürekâmın içinde AK Parti ve MHP’li Meclis Üyeleri de varmış. O kadar ileri zekalı ki şikayet ederken, kendi arkadaşlarını da zan altında bırakmışlar. Senin AK Partili Üyelerin de benim şürekam mı oluyor? Bunlar ne kadar çirkin laflar. Danıştay’a açık bir karar ve Danıştay bunların tamamını kaldıracaktır. Çünkü idari kararlarla ilgili eksikler tespit edilmiş” dedi.

Raporun hiçbir yerinde kendisine yönelik usulsüzlük, ihaleye fesat karıştırma gibi bir ibarenin olmadığına dikkat çeken Tanju Özcan; “Suat Efendinin daha detaylı bir açıklama yapamamasının sebebi hukuki bildiğinden ya da evrakın gizliliğini bildiğinden değil. Çünkü şu raporun hiçbir yerinde; Tanju Özcan ihaleye fesat karıştırmıştır, Tanju Özcan zimmetine para geçirmiştir, Tanju Özcan Bolu Halkının parasını kötü kullanmıştır demiyor. Konuların çoğu atamalarla ve idari işleyişle ilgili. Bu raporda para pul ile ilgili konular yok. İmarla ilgili konular var ve tamamı oy birliği ile alınmış. Var mı bu raporun içinde; zimmetine para geçirip kamuyu zarara uğratmışsın, ihaleye fesat karıştırmış diyen. Açıklasana Suat Efendi!” diye konuştu.

AK Parti Bolu İl Başkanı S.G.’yi kastederek “zavallı hurdacı” benzetmesi yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, açıklamasının son bölümünde de çok ciddi bir iddiada bulundu. 

Özcan; “Doymadı yalan söylemeye zavallı hurdacı. Sen Belediyeye hurdaları sat, seçimi kaybet ki AK Parti Türkiye’de en büyük oy düşüşünü Bolu’da yaşadı, utanmadan ondan sonra hikayeden Belediye Başkan adayı olacağım de. Oğlum Seni görevden alacaklar. Ben bunu bilmiyor muyum? Kimi kandırıyorsun sen? Belediye çocuk oyuncağı mı? Sen Cumhurbaşkanının deyimiyle, 3 koyunu güdemeyecek adamsın. Senin gibi bir adam bu Belediyeyi yönetmeye kalkarsa, 2 ay yönetemez. İki ayda Belediye iflas bayrağını çeker. Parasızlıktan Belediye binasını satar bu. Kendi Genel Başkanlarının deyimiyle söylüyorum; 3 koyunu güdemeyecek adamlar akıllarınca bizi şikayet ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler